💰

iPhone 11 Pro szerviz áraink és szolgáltatásaink

iPhone szervizünk 1131 Budapest, Dolmány utca 5-7. cím alatt érhető el. Tekintsd meg jobbnál jobb árainkat és foglalj időpontot hozzánk! Az aktuálisan elérhető árainkat az alábbi listában láthatod. Felhívjuk figyelmed, hogy a készülék műszaki átvizsgálása során feltárt esetleges rejtett hibák extra költséget is jelenthetnek, de erről természetesen részletesen tájékoztatunk. Ha bármi kérdésed felmerül, hívj minket!

 • Kijelzőcsere 45 000 Ft

  Betört, nem ad képet vagy magától nyomkodja a telefont? Minden bizonnyal kijelzőcserére van szükséged! Lehetőséget biztosítunk olcsóbb alternatívára az utángyártott kijelzővel.

 • Kijelzőcsere (gyári minőségű) 60 000 Ft

  Ha kijelzőcserére szorulsz, akkor jó helyen jársz! A kedvezőbb árú utángyártott kijelző mellett nálunk megtalálod az eredeti minőségű gyári kijelzőt is!

 • Hátlapcsere 25 000 Ft

  Összetört a telefonod hátulja? Aggodalomra semmi ok! Szervizünk képes csak a hátlapi üveg cseréjét elvégezni, ezáltal jóval kedvezőbb a javítás ára a komplett házcseréhez képest. Így ismét makulátlan külsőt biztosítva készülékednek.

 • Akkumulátorcsere (% kijelzéssel) 25 000 Ft

  Sokszor töltöd? Gyorsan merül? Melegszik? Nem kapcsol be? Valószínűleg az akkumulátor használódott el a telefonodban. Akksicsere után a készülék továbbra is írja az akkumulátor kapacitását (csere után 100%).

 • Akkumulátorcsere (% kijelzés nélkül) 20 000 Ft

  Szervizünk kiváló minőségű akkumulátorrokkal rendelkezik, így biztos lehetsz abban, hogy ha mi végezzük az akku cserét, akkor telefonod új életre kel! Ezt az - egyébként kiváló minőségű - akkumulátort választva nem jelzi a Beállítások menüpont az akksi kapacitásának százalékát (ismeretlen alkatrész).

 • Face ID 40 000 Ft

  Ha a Face ID nem ismeri fel az arcodat vagy egyáltalán nem is működik, esetleg a készüléked azt írja, hogy le lett tiltva, abban az esetben a Face ID meghibásodott. Képzett szakembereink képesek ezt a hibát orvosolni, de ennek javítása előtt mindenképpen egy bevizsgálás szükséges.

 • Touch ID nem elérhető

  Nem olvassa be az ujjlenyomatodat a Touch ID? Hiába nyomod meg a Home gombot, nem történik semmi? Legtöbbször a Home gomb meghibásodása okozza ezeket a tüneteket. A Home Gomb javítása nem egyszerű és nem minden esetben lehetséges, ezért javítás előtt mindenképpen bevizsgálás szükséges.

 • Kameralencse-csere 13 000 Ft

  Megrepedt vagy betört a kamera lencséje? Sajnos ezt nem lehet félvállról venni, mivel a szabadon lévő kamera megsérülhet vagy beporosodhat, ami véglegesen tönkreteszi. Ebben az esetben minél hamarabb cserélni kell a kameralencsét.

 • Kamera (hátlapi) 38 000 Ft

  Homályos képeket készítesz? Vagy teljesen tönkrement a kamerád? A kameracsere minden bizonnyal megoldja a problémádat. Vannak esetek azonban, amikor a kamera teljesen fekete képet mutat. Ilyenkor nem biztos, hogy a kamera hibásodott meg. Ezekért a tünetekért inkább az elromlott kamera vezérlő IC a felelős, aminek javítása alaplapi beavatkozást igényel.

 • Kamera (előlapi) 30 000 Ft

  Homályos képeket készítesz? Vagy teljesen tönkrement a kamerád? A kameracsere minden bizonnyal megoldja a problémádat. Vannak esetek azonban, amikor a kamera teljesen fekete képet mutat. Ilyenkor nem biztos, hogy a kamera hibásodott meg. Ezekért a tünetekért inkább az elromlott kamera vezérlő IC a felelős, aminek javítása alaplapi beavatkozást igényel.

 • Hangerő / némítógomb-csere 22 000 Ft

  Beragadt vagy nem is tudod megnyomni? Valószínűleg ebben az esetben a gomb flex vezeték cseréje megoldja a problémát.

 • Bekapcsológomb-csere 22 000 Ft

  Nem rezeg? Kattog? Zörög? Ezek a tünetek a Taptic Engine (rezgőmotor) meghibásodására utalnak, melynek cseréjével orvosolható a probléma.

 • Rezgőmotor-csere 20 000 Ft

  Nem rezeg? Kattog? Zörög? Ezek a tünetek a Taptic Engine (rezgőmotor) meghibásodására utalnak, melynek cseréjével orvosolható a probléma.

 • Töltéscsatlakozó csere 20 000 Ft

  Nem tölt a telefonod? Nem marad benne a töltőkábel? Esetleg csak bizonyos pozíciókban érzékeli a töltőkábelt? Ebben az esetben a töltő csatlakozót (Dock) kell cserélni.

 • Csengőhangszóró csere 19 000 Ft

  Recseg? Halk? Egyáltalán nem szól vagy esetleg csak torz hangot hallasz? Legtöbbször az alsó hangszóró meghibásodása okozza ezeket a tüneteket, melynek cseréjével megoldódik a probléma.

 • Beszédhangszóró csere 16 000 Ft

  Rosszul vagy netalán nem is hallod a másikat telefonálás közben? Jellemzően a telefonod beszédhangszórója okozza ezt a hibát. A felső hangszóró cseréje után újra kifogástalanul működhet a telefonod.

 • Alaplapi javítás 20 000 - 50 000 Ft

  Furcsán viselkedik a telefonod vagy már be sem kapcsol? Készüléked alaplapja bonyolult áramkörökből épül fel, melynek javítása sok szerelőt próbára tesz! Szakembereink a legtöbb alaplapi problémát gond nélkül el tudják hárítani! Fontos tudnod viszont, hogy az alaplapi beavatkozás hosszadalmasabb folyamat, így az alaplap hibás telefonodat pár napra nélkülöznöd kell majd, míg szerelőink dolgoznak rajta.

 • Szoftverfrissítés 3 000 Ft

  Elavult az iOS a telefonodon? Nem tudod hogyan frissítsd? Hozd el hozzánk és mi a legfrissebb kompatibilis szoftvert telepítjük rá fel. Nyugi, az adataid biztonságban maradnak.

 • Szoftverfrissítés + adatmentés 5 000 Ft

  Telefont váltanál vagy csak kellenek róla az adatok? Segítünk benne! Ebben az esetben mindenképpen hozz magaddal megfelelő méretű pendriveot vagy egy külső meghajtót, hogy legyen mire másolni a fontos dolgaidat.

 • Ultrahangos tisztítás 16 000 Ft

  Beázott a készüléked? Nem reagál semmire? Nem ad képet? Semmiképpen se dugd töltőre! Mindenképp hozd el hozzánk egy ultrahangos tisztításra, ezzel lehet megmenthetjük telefonod életét!

🛠️
Időpontfoglalás

Töltsd ki az alábbi űrlapot a foglaláshoz

Kérünk pontosan add meg az elérhetőségeid, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!
Kérünk add meg a készüléked pontos típusát és a választott szerviz-szolgáltatást!
Válaszd ki a kívánt szerviz-szolgáltatást! Több opciót is megjelölhetsz.
Kérünk válassz egy hétköznapot és egy időpontot. Hétköznaponként 10:00 és 18:00 óra között tart szervizünk nyitva.
Galéria. 📸 Less bele munkáinkba.

Kérdések? Válaszok.

Az utángyártott és a gyári kijelző között leginkább az árában található különbség. Minőségre nagyon hasonló a kettő. Ha egymás mellé helyezünk két kijelzőt színekben vagy élességben láthatunk alig észrevehető, minimális eltéréseket.

Kétféle akkumulátor cserét különböztetünk meg. A két akksi között minőségben semmilyen különbség nincsen. Az egyedüli különbség az, hogy a „Beállítások > Akkumulátor  > Akkuállapot és töltés” menüpontban az egyik esetén kiírja majd a készülék az akkumulátor maximális kapacitásának százalékát, míg a másiknál nem. A kettő eltér árban és szervizelési időben is. Kérünk mindenkit, hogy még a szervizelés megkezdése előtt jelezze, hogy melyik módszerrel cseréljük ki az akkumulátort.

A szerelés várhatóan 1 órába telik, de ha pontosabb időtartamot szeretnél tudni, akkor mindenképp érdeklődj nálunk, mert ez függ a készülék típusától és attól, hogy milyen szerelésről van szó.

Abban az esetben, ha előre érdeklődtél a szerelés várható időtartamáról és ezt elfogadhatónak találod, akkor természetesen igen – meg tudod várni nálunk a szerelést.

Minden általunk elvégzett szerelésre 3 hónap garanciát biztosítunk a kiállított munkalap alapján.

A weboldalon cookie-kat használunk, amelyek segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.