Menü

iPhone 13 mini szerviz áraink és szolgáltatásaink

Használt iPhone 13 Mini

Szerviz információk

Az évek során már több mint 300 véleménnyel büszkélkedhetünk a Google Térképeken. Tekintsd meg ügyfeleink véleményeit a linkre kattintva!

Csak kiváló minőségű alkatrészeket szerelünk iPhone-odba, de biztos, ami biztos megvizsgáljuk az alkatrészt beszerelés előtt, és utána is. A készüléket alapos tesztelés után adjuk csak vissza.

A legtöbb típusú szereléssel általában 1 óra alatt végzünk. Vannak azonban több időt igénylő, bonyolultabb munkafolyamatok is, de ezekről előre tájékoztatunk.

Irodánk címe: 1131 Budapest, Dolmány utca 5-7. Látogass el fiatalos irodánkba előzetes telefon egyeztetést vagy sikeres időpontfoglalást követően! Nézz meg minket a Google Térképeken a linkre kattintva!

Semmi mellébeszélés vagy rizikó. Minden általunk elvégzett szerelésre 6 hónap garanciát biztosítunk a kiállított munkalap alapján.

Tekintsd meg jobbnál jobb árainkat és foglalj időpontot hozzánk! Az aktuálisan elérhető árainkat az alábbi listában láthatod. Felhívjuk figyelmed, hogy a készülék műszaki átvizsgálása során feltárt esetleges rejtett hibák extra költséget is jelenthetnek, de erről természetesen részletesen tájékoztatunk. Ha bármi kérdésed felmerül, hívj minket!

 • Időpontfoglalás 06 30 136 7475

  Időpontfoglalásra jelenleg telefonos bejelentkezést követően van lehetőség. Kattints ide és hívj minket!

 • Kijelzőcsere Utángyártott -

  Betört, nem ad képet vagy magától nyomkodja a telefont? Minden bizonnyal kijelzőcserére van szükséged! Lehetőséget biztosítunk olcsóbb alternatívára az utángyártott kijelzővel.

 • Kijelzőcsere Gyári minőségű 45 000 Ft

  Ha kijelzőcserére szorulsz, akkor jó helyen jársz! A kedvezőbb árú utángyártott kijelző mellett nálunk megtalálod az eredeti minőségű gyári kijelzőt is!

 • Kijelzőcsere Gyári kijelző 88 000 Ft

  Bizonyos modellek esetében egy kis felár ellenében lehetőséget biztosunk a gyári kijelzőhöz is. Válaszd ezt, ha garantáltan Apple minőséget szeretnél!

 • Hátlapcsere 17 000 Ft

  Összetört a telefonod hátulja? Aggodalomra semmi ok! Szervizünk képes csak a hátlapi üveg cseréjét elvégezni, ezáltal jóval kedvezőbb a javítás ára a komplett házcseréhez képest. Így ismét makulátlan külsőt biztosítva készülékednek.

 • Akkumulátorcsere % kijelzéssel 23 000 Ft

  Sokszor töltöd? Gyorsan merül? Melegszik? Nem kapcsol be? Valószínűleg az akkumulátor használódott el a telefonodban. Akksicsere után a készülék továbbra is írja az akkumulátor kapacitását (csere után 100%).

 • Akkumulátorcsere % kijelzés nélkül 18 000 Ft

  Szervizünk kiváló minőségű akkumulátorrokkal rendelkezik, így biztos lehetsz abban, hogy ha mi végezzük az akku cserét, akkor telefonod új életre kel! Ezt az - egyébként kiváló minőségű - akkumulátort választva nem jelzi a Beállítások menüpont az akksi kapacitásának százalékát (ismeretlen alkatrész).

 • Face ID 55 000 Ft

  Ha a Face ID nem ismeri fel az arcodat vagy egyáltalán nem is működik, esetleg a készüléked azt írja, hogy le lett tiltva, abban az esetben a Face ID meghibásodott. Képzett szakembereink képesek ezt a hibát orvosolni, de ennek javítása előtt mindenképpen egy bevizsgálás szükséges.

 • Touch ID -

  Nem olvassa be az ujjlenyomatodat a Touch ID? Hiába nyomod meg a Home gombot, nem történik semmi? Legtöbbször a Home gomb meghibásodása okozza ezeket a tüneteket. A Home Gomb javítása nem egyszerű és nem minden esetben lehetséges, ezért javítás előtt mindenképpen bevizsgálás szükséges.

 • Kameralencse-csere 7 000 Ft

  Megrepedt vagy betört a kamera lencséje? Sajnos ezt nem lehet félvállról venni, mivel a szabadon lévő kamera megsérülhet vagy beporosodhat, ami véglegesen tönkreteszi. Ebben az esetben minél hamarabb cserélni kell a kameralencsét.

 • Kamera (hátlapi) 48 000 Ft

  Homályos képeket készítesz? Vagy teljesen tönkrement a kamerád? A kameracsere minden bizonnyal megoldja a problémádat. Vannak esetek azonban, amikor a kamera teljesen fekete képet mutat. Ilyenkor nem biztos, hogy a kamera hibásodott meg. Ezekért a tünetekért inkább az elromlott kamera vezérlő IC a felelős, aminek javítása alaplapi beavatkozást igényel.

 • Kamera (előlapi) 45 000 Ft

  Homályos képeket készítesz? Vagy teljesen tönkrement a kamerád? A kameracsere minden bizonnyal megoldja a problémádat. Vannak esetek azonban, amikor a kamera teljesen fekete képet mutat. Ilyenkor nem biztos, hogy a kamera hibásodott meg. Ezekért a tünetekért inkább az elromlott kamera vezérlő IC a felelős, aminek javítása alaplapi beavatkozást igényel.

 • Hangerő / némítógomb-csere 28 000 Ft

  Beragadt vagy nem is tudod megnyomni? Valószínűleg ebben az esetben a gomb flex vezeték cseréje megoldja a problémát.

 • Bekapcsológomb-csere 28 000 Ft

  Nem rezeg? Kattog? Zörög? Ezek a tünetek a Taptic Engine (rezgőmotor) meghibásodására utalnak, melynek cseréjével orvosolható a probléma.

 • Rezgőmotor-csere 27 000 Ft

  Nem rezeg? Kattog? Zörög? Ezek a tünetek a Taptic Engine (rezgőmotor) meghibásodására utalnak, melynek cseréjével orvosolható a probléma.

 • Töltéscsatlakozó csere 25 000 Ft

  Nem tölt a telefonod? Nem marad benne a töltőkábel? Esetleg csak bizonyos pozíciókban érzékeli a töltőkábelt? Ebben az esetben a töltő csatlakozót (Dock) kell cserélni.

 • Csengőhangszóró csere 27 000 Ft

  Recseg? Halk? Egyáltalán nem szól vagy esetleg csak torz hangot hallasz? Legtöbbször az alsó hangszóró meghibásodása okozza ezeket a tüneteket, melynek cseréjével megoldódik a probléma.

 • Beszédhangszóró csere 23 000 Ft

  Rosszul vagy netalán nem is hallod a másikat telefonálás közben? Jellemzően a telefonod beszédhangszórója okozza ezt a hibát. A felső hangszóró cseréje után újra kifogástalanul működhet a telefonod.

 • Alaplapi javítás 25 000 - 55 000 Ft

  Furcsán viselkedik a telefonod vagy már be sem kapcsol? Készüléked alaplapja bonyolult áramkörökből épül fel, melynek javítása sok szerelőt próbára tesz! Szakembereink a legtöbb alaplapi problémát gond nélkül el tudják hárítani! Fontos tudnod viszont, hogy az alaplapi beavatkozás hosszadalmasabb folyamat, így az alaplap hibás telefonodat pár napra nélkülöznöd kell majd, míg szerelőink dolgoznak rajta.

 • Szoftverfrissítés 3 000 Ft

  Elavult az iOS a telefonodon? Nem tudod hogyan frissítsd? Hozd el hozzánk és mi a legfrissebb kompatibilis szoftvert telepítjük rá fel. Nyugi, az adataid biztonságban maradnak.

 • Szoftverfrissítés + adatmentés 5 000 Ft

  Telefont váltanál vagy csak kellenek róla az adatok? Segítünk benne! Ebben az esetben mindenképpen hozz magaddal megfelelő méretű pendriveot vagy egy külső meghajtót, hogy legyen mire másolni a fontos dolgaidat.

 • Ultrahangos tisztítás 20 000 Ft

  Beázott a készüléked? Nem reagál semmire? Nem ad képet? Semmiképpen se dugd töltőre! Mindenképp hozd el hozzánk egy ultrahangos tisztításra, ezzel lehet megmenthetjük telefonod életét!

 • Időpontfoglalás 06 30 136 7475

  Időpontfoglalásra jelenleg telefonos bejelentkezést követően van lehetőség. Kattints ide és hívj minket!

A feltüntetett árak kizárólag tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. Tételes árajánlatot a készülék megvizsgálása és a hibás alkatrész(ek) azonosítása után személyes egyeztetés során adunk.

Gyakori kérdések és válaszok

Keress minket, ha bármi kérdésed felmerül akár használt iPhone, MacBook, Watch, iPad vagy tartozék vásárlása kapcsán, de nagyon szívesen válaszolunk szervizelésekkel kapcsolatos kérdésekre is munkanapokon 10:00 és 18:00 óra között.

Mi a különbség az utángyártott és a gyári kijelző között?
Az utángyártott és a gyári kijelző között leginkább az árában található különbség. Minőségre nagyon hasonló a kettő. Ha egymás mellé helyezünk két kijelzőt színekben vagy élességben láthatunk alig észrevehető, minimális eltéréseket.
Mi a különbség a két akkumulátor között?
Kétféle akkumulátor cserét különböztetünk meg. A két akksi között minőségben semmilyen különbség nincsen. Az egyedüli különbség az, hogy a "Beállítások > Akkumulátor > Akkuállapot és töltés" menüpontban az egyik esetén kiírja majd a készülék az akkumulátor maximális kapacitásának százalékát, míg a másiknál nem. A kettő eltér árban és szervizelési időben is. Kérünk mindenkit, hogy még a szervizelés megkezdése előtt jelezze, hogy melyik módszerrel cseréljük ki az akkumulátort.
Megvárható a szerelés a helyszínen?
Abban az esetben, ha előre érdeklődtél a szerelés várható időtartamáról és ezt elfogadhatónak találod, akkor természetesen igen – meg tudod várni nálunk a szerelést. Vannak több órát vagy 1 munkanapot is meghaladó szerelési folyamatok, de erről szintén tájékoztatunk.