Apple EarPods fülhallgató Lightning csatlakozóval vásárlása

4 990 Ft

Eredeti, gyári Apple EarPods fülhallgató Lightning csatlakozóval, mikrofonnal és távvezérlővel. Még mindig az egyik legjobb ár-érték arányú fülhallgató a piacon.

A hagyományos, kerek fülhallgatókkal szemben az EarPods formája az emberi fül adottságaihoz van kialakítva, ezért bármilyen más fülhallgatóhoz képest sokkal kényelmesebb. A beépített távvezérlő segítségével kényelmesen, a vezetéken keresztül állíthatod be a hangerőt, vezérelheted a zene- és videólejátszást, valamint fogadhatsz, illetve szakíthatsz meg telefonhívásokat. Az összes olyan készülékkel működik, amelyen található Lightning csatlakozó, és támogatja az iOS 10 operációs rendszert vagy annak újabb verzióit.

  • Fontos: ez a termék önállóan nem rendelhető meg, kizárólag használt iPhone vásárlás mellé lehet a kosárba helyezni. Rendelésenként kizárólag 1 db terméket lehet belőle megvásárolni.

Kapcsolódó termékek

A weboldalon cookie-kat használunk, amelyek segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.