Menü

Használt Apple készülék beszámítás

Felvásároljuk almás terméked! Készülékbeszámítási programunkban használt és kártyafüggetlen iPhone-t, iPadet, MacBookot, valamint Watchot is beszámítunk az iBerry irodában elérhető bármilyen használt Apple termék árába, amennyiben a vásárlás értéke meghaladja a beszámított eszköz értékét.

Milyen készülékeket számítunk be?

iPhone beszámítás

iPhone 7-től a 15-ös Pro Max szériáig.

iPad beszámítás

iPad, iPad Mini, iPad Air és iPad Pro modellek.

MacBook beszámítás

Kizárólag MacBook Air és Pro modellek.

Watch beszámítás

A második szériától a legújabb modellekig.

Mi a beszámítás menete?

1. lépésben érdemes biztonsági mentést készíteni.

1.

Kezdd el a búcsúzást: szüntesd meg az eszközeid párosítását, mentsd le az adataidat, vedd ki a SIM kártyát. Nincs szükségünk a tartozékokra sem.

2. lépésben ki kell jelentkezni az Apple szolgáltatásaiból.

2.

Jelentkezz ki az iCloud, iTunes, App Store és iMessage (AppleID) szolgáltatásokból. Elvégezheted a gyári beállítások visszaállítását is az eszköz törlésével.

3. lépés a korrekt árajánlat és felvásárlás.

3.

Hozd el hozzánk, ahol egy kollégánk megvizsgálja a készüléked, aki az állapottól függően a legkorrektebb ajánlatot teszi rá. Beszámítjuk vagy megvásároljuk.

Használt Apple készülék felvásárlás

Most nem vennél, csak eladnál? Semmi gond! Hozzánk akkor is behozhatod megunt almás készüléked, ha csak túl szeretnél tenni rajta. Ha pedig később mégis használt Apple terméket vennél, már ismerni fogjuk egymást.

iBerry körforgás

Hozzánk bármikor visszatérhetsz! Készülékbeszámítási lehetőségünkkel könnyebben juthatsz hozzá a legújabb iPhone, iPad, MacBook és Watch modellekhez, amiknek együtt új életet adunk. Használt termékeket veszünk:

Magánszemélyektől

Sok visszatérő vevőnk cseréli le korábban is nálunk vásárolt eszközét 1-2 modellel újabbra. Ha tőlünk vetted, akkor is visszahozhatod!

Cégektől

Nálunk cégek nagyobb tételben is tudják értékesíteni használt almás eszközeiket. Mi felvásároljuk! Helyettük újabbakat kínálunk!

Alkatrésznek

Akár teljesen működésképtelen eszközöd is elhozhatod hozzánk. Inkább nálunk végezze alkatrészként, mint a polcon porosodjon.

Gyakori kérdések és válaszok

Keress minket, ha bármi kérdésed felmerül akár használt iPhone, MacBook, Watch, iPad vagy tartozék vásárlása kapcsán, de nagyon szívesen válaszolunk szervizelésekkel kapcsolatos kérdésekre is munkanapokon 10:00 és 18:00 óra között.

Mi befolyásolja a beszámítás vagy felvásárlás árát?
Röviden a készülék esztétikai és hardveres állapota. Bővebben arról van szó, hogy az adott készülék mennyire szép vagy viseletes, illetve ha volt már szervizelve, akkor milyen minőségű alkatrészekkel szerelték meg.
Csak Apple termékeket számoltok be?
Igen. Kizárólag használt Apple termékek adásvételével foglalkozunk.
Törött, csúnya vagy hibás eszközöket is beszámítotok, felvásároltok?
Igen. Viszont nagy valószínűséggel nyomott áron tudjuk beszámítani.
Lehetőség van adásvételi szerződés kitöltésére?
Természetesen igen, minden esetben írunk adásvételi szerződést.
Hogyan történik a kifizetés?
Ha sikerül megegyeznünk, akkor az iBerry irodában azonnal kifizetjük a használt készülék árát.