Menü

Használt MacBook.
A legjobb kínálat a piacon.

Használt MacBook laptopok közel gyári állapotban és kifogástalan funkcionalitással. A karbantartott eszközök mellé természetesen garanciát is vállalunk. Kínálatunkban megtalálható a kedvezőbb árcédulájú, leheletkönnyű MacBook Air, de professzionális munkára a Pro verziót is választhatod. Tovább kattintva láthatod az egyes évjáratokat, modelleket.

Használt MacBook garanciával

A MacBook vásárlás mindig egy hosszabb távú befektetés, ezért érdemes átgondolni, hogy valójában melyik modellre van szükséged. A MacBook Air a mindennapi használatra tökéletes választás, hiszen gyors és egyszerű a használata. Leheletkönnyű kialakítása miatt nagyon elegáns és könnyen hordozható is egyben.

A MacBook Pro, mint ahogy neve is jól mutatja professzionális használatra lett tervezve, így nem ijed meg a különböző szoftverek párhuzamos használatától sem. A MacBook Airhez képest rengeteg extra funkciót tartalmaz és a nagyobb terhelést is kiválóan bírja, amely az árcédulán is megmutatkozik.

Használt MacBook kínálatunkban a laptopok közel gyári állapotban és kifogástalan funkcionalitással rendelkeznek, amelyekre megfelelő karbantartás mellett természetesen garanciát is vállalunk.

Miután alaposan átgondoltad választásod, a vásárlás nálunk már sokkal gyorsabban zajlik, ugyanis csak ki kell választanod a modellt, az évjáratot, a tárhelyet, a színt és egyéb részleteket, majd a kosárba helyezés után több módon is lehetőséged van átvenni MacBookodat.

Ha a kényelmesebb utat választanád, szívesen házhoz is szállítjuk MacBook-od, vagy akár GLS csomagpontra is kérheted, de üzletünkbe ellátogatva személyesen is szemügyre veheted és kiválaszthatod a Neked legjobban tetsző modellt! Érdemes csekkolni az Instagram és TikTok oldalainkat is, mert nagyszerű napi akciókba futhatsz bele!