Menü

Használt iPhone.
A legjobb kínálat a piacon.

Válogass kedvedre használt iPhone készülékeink közül, melyek kizárólag kártyafüggetlenek, hibátlanul működnek, nem mellesleg garanciát is biztosítunk melléjük! Fedezd fel a számodra legalkalmasabb Apple iPhone készüléket használt, de szuper állapotú kínálatunkból! A modellt kiválasztva láthatod az elérhető színeket és tárhely variációkat.

Garanciális használt Apple iPhone telefonok

Válogass kedvedre használt iPhone készülékeink közül, melyek között az iPhone 7-től a legújabb modellekig mindent megtalálsz. Gondos áttekintés, ellenőrzés után adjuk ki kezeink közül a készülékeket, így neked csak azon kell törni a fejed, hogy melyik iPhone generációra van szükséged.

Kizárólag kártyafüggetlen termékeket árulunk, amelyek hibátlanul működnek, de váratlan meghibásodás esetén sem kell aggódnod, ugyanis készülékeinkre garanciát vállalunk és adásvételi szerződéssel is biztosítjuk vásárlásodat.

A vásárlás nálunk pofonegyszerű, csak válaszd ki a modellt, a tárhely kívánt nagyságát, a preferált színt és, hogy milyen kiegészítőket / szolgáltatásokat kérsz mellé, és mi 1-2 munkanapon belül teljesítjük is rendelésedet.

Használt iPhone bolt Budapesten

Ha a kényelmesebb utat választanád, szívesen házhoz is szállítjuk iPhone-od, vagy akár GLS csomagpontra is kérheted, de üzletünkbe ellátogatva személyesen is szemügyre veheted és kiválaszthatod a Neked legjobban tetsző modellt! Érdemes csekkolni az Instagram és TikTok oldalainkat is, mert nagyszerű napi akciókba futhatsz bele!