Menü

iPhone akkumulátor csere 🔋

iPhone akkumulátor csere

Szerviz információk

Az évek során már több mint 300 véleménnyel büszkélkedhetünk a Google Térképeken. Tekintsd meg ügyfeleink véleményeit a linkre kattintva!

Csak kiváló minőségű alkatrészeket szerelünk iPhone-odba, de biztos, ami biztos megvizsgáljuk az alkatrészt beszerelés előtt, és utána is. A készüléket alapos tesztelés után adjuk csak vissza.

A legtöbb típusú szereléssel általában 1 óra alatt végzünk. Vannak azonban több időt igénylő, bonyolultabb munkafolyamatok is, de ezekről előre tájékoztatunk.

Irodánk címe: 1131 Budapest, Dolmány utca 5-7. Látogass el fiatalos irodánkba előzetes telefon egyeztetést vagy sikeres időpontfoglalást követően! Nézz meg minket a Google Térképeken a linkre kattintva!

Semmi mellébeszélés vagy rizikó. Minden általunk elvégzett szerelésre 6 hónap garanciát biztosítunk a kiállított munkalap alapján.

iPhone akkumulátor csere 🔋

Cseréltesd ki iPhone-od akkuját az iBerry csapatával, ha nem csak gyors munkát, de profi, kompromisszum-mentes minőséget vársz!

Az iPhone-ok akkumulátora fejlett akkutechnológiával rendelkezik, ami lehetővé teszi a hosszabb üzemidőt és megbízhatóbb teljesítményt. Az Apple mérnökei nagy figyelmet fordítanak az akkumulátorok hatékonyságának növelésére és a tartósságuk javítására. Emellett az iOS energiagazdálkodási funkciói és intelligens töltési technológiája segít maximalizálni az akkumulátor élettartamát és teljesítményét. Azonban a tapasztalat azt mutatja, hogy általában 2 év használatot követően az akkumulátor állapota 80%-ra degradálódik, ami körül a felhasználók már konkrét tüneteket is tapasztalnak. Ez a lítium-ion akkumulátorok természetéből adódik, ugyanis idővel kopnak és kisebb kapacitást nyújtanak.

Váratlanul lemerül 🪫 és kikapcsol a telefonod? Tudjuk milyen érzés, ha az iPhone egyszer csak elsötétül és cserben hagy. Kiszámíthatatlan, mindig a legrosszabb pillanatban krepál be. Powerbankkal és kábellel pedig csak nem járhatsz mindenhova… Válassz minket, hogy újra számíthass rá! Mi kicseréljük és feltöltjük Neked! 🔋

iPhone akkumulátor csere árak

Azt is tudjuk, hogy az árak érdekelnek a legjobban. Nem titkoljuk. Nézd meg aktuális árainkat. Ha éppen valamelyik készülék akksijának cseréje akciós, azt kiemeléssel jelöltük. Szervizünk kiváló minőségű akkumulátorrokkal rendelkezik, így biztos lehetsz abban, hogy ha mi végezzük az akku cserét, akkor telefonod új életre kel!*

 • iPhone SE 2022 12 000 Ft
 • iPhone 13 Pro Max 22 000 Ft
 • iPhone 13 Pro 20 000 Ft
 • iPhone 13 20 000 Ft
 • iPhone 13 mini 18 000 Ft
 • iPhone 12 Pro Max 20 000 Ft
 • iPhone 12 Pro 18 000 Ft
 • iPhone 12 18 000 Ft
 • iPhone 12 mini 17 000 Ft
 • iPhone 11 Pro Max 17 000 Ft
 • iPhone 11 Pro 15 000 Ft
 • iPhone 11 14 000 Ft
 • iPhone XS Max 15 000 Ft
 • iPhone XS 13 000 Ft
 • iPhone XR 12 000 Ft
 • iPhone SE 2020 11 000 Ft
 • iPhone X 14 000 Ft
 • iPhone 8 Plus 12 000 Ft
 • iPhone 8 10 000 Ft
 • iPhone 7 Plus 12 000 Ft
 • iPhone 7 10 000 Ft
 • iPhone 6s Plus 9 000 Ft
 • iPhone 6s 8 000 Ft
 • iPhone 6 Plus 9 000 Ft
 • iPhone 6 8 000 Ft
*Ezeket az – egyébként kiváló minőségű – akkumulátorokat választva nem jelzi a Beállítások menüpont az akksi kapacitásának százalékát (ismeretlen alkatrész). Lehetőséget biztosítunk a százalékkijelzésre is, aminek árait a szerviz oldalon találod.

A feltüntetett árak kizárólag tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. Tételes árajánlatot a készülék megvizsgálása és a hibás alkatrész(ek) azonosítása után személyes egyeztetés során adunk.

A csere a készülék felnyitásával kezdődik.

Gyors merülés, gyakori töltés, drasztikus üzemidő 🪫

Az iPhone akkumulátor kapacitása az idő múlásával csökkenhet, ami rövidebb üzemidőt eredményez. Az elhasznált akku nem tudja ugyanazt az energiamennyiséget tárolni, mint korábban, ezért gyakrabban kell tölteni a készüléket, akár naponta többször is. Folyamatos nyomkodás esetén igazán feltűnő és frusztráló jelenség lehet.

Kicsavarjuk a csavarokat, lecsatlakoztatjuk a szalagkábeleket.

Váratlanul kikapcsol, teljesen bedöglik az akksi ☠️

Az iPhone képes lehet például hideg (vagy meleg) időjárásban hirtelen lemerülni és váratlanul kikapcsolni, még akkor is, ha az akkumulátor szintjének mutatója jelzi, hogy van még benne szufla. Ez a jelenség általában akkor jelentkezik, amikor az akksi nem tud elegendő energiát szolgáltatni a készülék folyamatos működéséhez.

Végezetül eltávolítjuk a degradálódott akkumulátort.

Gyakran túlmelegedik 🔥 vagy csak töltőről üzemel

Szintén gyakori probléma, hogy nagyobb terhelésnél (például egy combosabb játék futtatása közben) a készülék hamar túlmelegedik és hirtelen kikapcsol. Sokszor előfordul az is, hogy az iPhone már csak töltőről üzemel, de ez a jelenség nem feltétlenül a degradációra vezethető vissza. A pontos okot bevizsgálással tudjuk feltárni.

Felpúposodik 🐫 és kinyomja a kijelzőt a házból

Az elhasználódott akkumulátor képes felpúposodni, ezáltal elkezdi szétfeszíteni a házat és kinyomni a kijelzőt. Ezt a tünetegyüttest úgy képzeld el, mintha az iPhone-od végső segélykiáltása lenne. Ha ezt tapasztalod, akkor a készüléked azonnali beavatkozást igényel, különben teljesen tönkre is mehet.

Megérzed, ha nem megfelelő akku kerül bele ⚠️

A legfontosabb, hogy megfelelő minőségű alkatrész kerüljön a készülékedbe. Nem csak az iPhone-od, de te is megéreznéd, ha silány minőségű akkuval dolgoznánk. Kétféle akkumulátor cserét különböztetünk meg. Az egyik esetén kiírja majd a készülék az akkumulátor maximális kapacitásának százalékát, míg a másiknál nem.

Szakértői tapasztalatot igényel az akksi cseréje 🪛

A lítiumion-akkumulátorok érzékeny alkatrészek, ezért nagy odafigyeléssel kell velük dolgozni, ami technikusi tapasztalatot és megfelelő szervizkörülményeket is jelent. Ha a javítást nem képzett, tapasztalt személy végzi, és nem jó minőségű alkatrésszel dolgozik, az további károkat, sőt balesetveszélyes működést generál.

Kicseréljük. 🔋 Mert mindig szükség ❤️ van rá, ezért állnia kell a strapát 💪. Akkor is, ha épp utazol 🚂 vagy ha épp egy fontos hívást 📱 vársz. Sose maradj szufla ⚡️ nélkül! Megoldjuk.

Gyakori kérdések és válaszok

Keress minket, ha bármi kérdésed felmerül akár használt iPhone, MacBook, Watch, iPad vagy tartozék vásárlása kapcsán, de nagyon szívesen válaszolunk szervizelésekkel kapcsolatos kérdésekre is munkanapokon 10:00 és 18:00 óra között.

Mi a különbség az utángyártott és a gyári kijelző között?
Az utángyártott és a gyári kijelző között leginkább az árában található különbség. Minőségre nagyon hasonló a kettő. Ha egymás mellé helyezünk két kijelzőt színekben vagy élességben láthatunk alig észrevehető, minimális eltéréseket.
Mi a különbség a két akkumulátor között?
Kétféle akkumulátor cserét különböztetünk meg. A két akksi között minőségben semmilyen különbség nincsen. Az egyedüli különbség az, hogy a "Beállítások > Akkumulátor > Akkuállapot és töltés" menüpontban az egyik esetén kiírja majd a készülék az akkumulátor maximális kapacitásának százalékát, míg a másiknál nem. A kettő eltér árban és szervizelési időben is. Kérünk mindenkit, hogy még a szervizelés megkezdése előtt jelezze, hogy melyik módszerrel cseréljük ki az akkumulátort.
Megvárható a szerelés a helyszínen?
Abban az esetben, ha előre érdeklődtél a szerelés várható időtartamáról és ezt elfogadhatónak találod, akkor természetesen igen – meg tudod várni nálunk a szerelést. Vannak több órát vagy 1 munkanapot is meghaladó szerelési folyamatok, de erről szintén tájékoztatunk.