iPhone akkumulátor csere

Cseréltesd ki iPhone-od akkuját az iBerry csapatával, ha nem csak gyors munkát, de profi, kompromisszum-mentes minőséget vársz!

🪫
Kicseréljük. Feltöltjük!

Váratlanul lemerül és kikapcsol a telefonod? Tudjuk milyen érzés, ha az iPhone egyszer csak elsötétül és cserben hagy. Kényelmetlen, ráadásul mindig a legrosszabb pillanatban krepál be. Powerbankkal és kábellel pedig csak nem járhatsz mindenhova… Válassz minket, hogy újra számíthass rá!

Az iBerry-nél garantáltan profi kezekbe adhatod a telefonodat, és hamarosan újra nyomkodhatod. 👇

Mi egy fiatalos és dinamikus csapat vagyunk, akiknek a szenvedélye az, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk neked. Ne habozz, bízd ránk az akksicserét, és garantáljuk, hogy elégedett leszel a szolgáltatásunkkal!

💰
iPhone akkumulátor csere árak.

Azt is tudjuk, hogy az árak érdekelnek a legjobban. Nem titkoljuk. Nézd meg aktuális árainkat. Ha éppen valamelyik készülék akksijának cseréje akciós, azt kiemeléssel jelöltük. Szervizünk kiváló minőségű akkumulátorrokkal rendelkezik, így biztos lehetsz abban, hogy ha mi végezzük az akku cserét, akkor telefonod új életre kel!*

 • iPhone 6 9 000 Ft
 • iPhone 6 Plus 10 000 Ft
 • iPhone 6S 10 000 Ft
 • iPhone 6S Plus 11 000 Ft
 • iPhone 7 11 000 Ft
 • iPhone 7 Plus 12 000 Ft
 • iPhone 8 12 000 Ft
 • iPhone 8 Plus 14 000 Ft
 • iPhone X 15 000 Ft
 • iPhone SE 2020 14 000 Ft
 • iPhone XR 18 000 Ft
 • iPhone XS 18 000 Ft
 • iPhone XS Max 20 000 Ft
 • iPhone 11 18 000 Ft
 • iPhone 11 Pro 20 000 Ft
 • iPhone 11 Pro Max 20 000 Ft
 • iPhone 12 Mini 23 000 Ft
 • iPhone 12 23 000 Ft
 • iPhone 12 Pro 23 000 Ft
 • iPhone 12 Pro Max 23 000 Ft
 • iPhone 13 Mini 25 000 Ft
 • iPhone 13 25 000 Ft
 • iPhone 13 Pro 25 000 Ft
 • iPhone 13 Pro Max 25 000 Ft

*Ezeket az – egyébként kiváló minőségű – akkumulátorokat választva nem jelzi a Beállítások menüpont az akksi kapacitásának százalékát (ismeretlen alkatrész). Lehetőséget biztosítunk a százalékkijelzésre is, aminek árait a szerviz oldalon találod.

🛠️
Időpontfoglalás

Töltsd ki az alábbi űrlapot a foglaláshoz

Kérünk pontosan add meg az elérhetőségeid, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!
Kérünk add meg a készüléked pontos típusát és a választott szerviz-szolgáltatást!
Válaszd ki a kívánt akkumulátort. Az árlistában a kedvezőbb árú, százalékkijelzésre nem alkalmas (de kiváló) minőségű akksi árait láthatod. Helyszínen még dönthetsz erről.
Kérünk válassz egy hétköznapot és egy időpontot. Hétköznaponként 10:00 és 18:00 óra között tart szervizünk nyitva.

Kicseréljük. 🔋
Mert mindig szükség ❤️ van rá, ezért állnia kell a strapát 💪. Akkor is, ha épp utazol 🚂, vagy ha épp egy fontos hívást 📱 vársz. Megoldjuk.

Az iPhone akkumulátora ma már fejlett energiatárolási technológiával rendelkezik, ami lehetővé teszi hosszabb üzemidőt és megbízhatóbb teljesítményt. Az Apple mérnökei nagy figyelmet fordítanak az akkumulátorok hatékonyságának növelésére és a tartósságuk javítására. Az újabb generációs iPhone-ok akkumulátora akár több órányi további használatot tesz lehetővé az előző modellekhez képest. Emellett az Apple beépített energiagazdálkodási funkciói és intelligens töltési technológiája segít maximalizálni az akkumulátor élettartamát és teljesítményét. De természetesen előfordulhatnak váratlan helyzetek. A lítium-ion akkumulátorok természete szerint idővel kopnak és kisebb kapacitást nyújtanak. 

Gyors merülés, drasztikus üzemidő, gyakori töltés, túlmelegedés 🪫

Az iPhone akkumulátor kapacitása az idő múlásával csökkenhet, ami rövidebb üzemidőt eredményez. Az elhasznált akku nem tudja ugyanazt az energiamennyiséget tárolni, mint korábban, ezért gyakrabban kell tölteni a készüléket, akár naponta többször is. Folyamatos nyomkodás esetén igazán feltűnő és frusztráló jelenség lehet.

Váratlanul kikapcsol, teljesen bedöglik az akksi ☠️

Az iPhone képes lehet hirtelen lemerülni és váratlanul kikapcsolni, még akkor is, ha az akkumulátor szintjének mutatója jelzi, hogy van még benne szufla. Ez a jelenség általában akkor jelentkezik, amikor az akksi nem tud elegendő energiát szolgáltatni a készülék folyamatos működéséhez, és az váratlanul leáll vagy kikapcsol.

🍓

Miért az iBerry?

Mindent is ellenőrzünk

Csak kiváló minőségű alkatrésszel helyettesítjük az akkumulátorodat, de biztos, ami biztos megvizsgáljuk az alkatrészt beszerelés előtt, és utána is. A készüléket alapos tesztelés után adjuk csak vissza.

1 óra alatt megvagyunk

A legtöbb típusú szereléssel általában 1 óra alatt végzünk. Vannak azonban több időt igénylő, bonyolultabb munkafolyamatok is, de ezekről előre tájékoztatunk.

Frekventált budapesti iroda

Irodánk címe: 1131 Budapest, Dolmány utca 5-7. Látogass el fiatalos irodánkba előzetes telefon egyeztetést vagy sikeres időpontfoglalást követően!

3 hónap garancia

Semmi mellébeszélés vagy rizikó. Minden általunk elvégzett szerelésre 3 hónap garanciát biztosítunk a kiállított munkalap alapján.

📱

Segítsünk?

Jelentkezz be az időpontfoglalás gombra kattintva!

Galéria. 📸 Less bele munkáinkba.

Kérdések? Válaszok.

Kétféle akkumulátor cserét különböztetünk meg. A két akksi között minőségben semmilyen különbség nincsen. Az egyedüli különbség az, hogy a „Beállítások > Akkumulátor > Akkuállapot és töltés” menüpontban az egyik esetén kiírja majd a készülék az akkumulátor maximális kapacitásának százalékát, míg a másiknál nem. A kettő eltér árban és szervizelési időben is. Kérünk mindenkit, hogy még a szervizelés megkezdése előtt jelezze, hogy melyik módszerrel cseréljük ki az akkumulátort.

A szerelés várhatóan 1 órába telik, de ha pontosabb időtartamot szeretnél tudni, akkor mindenképp érdeklődj nálunk, mert ez függ a készülék típusától és attól, hogy milyen szerelésről van szó.

Abban az esetben, ha előre érdeklődtél a szerelés várható időtartamáról és ezt elfogadhatónak találod, akkor természetesen igen – meg tudod várni nálunk a szerelést. De ne aggódj, gondos kezekben lesz a készüléked, így ha dolgod van, a munkanap folyamán bármikor visszajöhetsz érte.

Minden általunk elvégzett szerelésre 3 hónap garanciát biztosítunk a kiállított munkalap alapján.

A weboldalon cookie-kat használunk, amelyek segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.