Menü

Milyen iPhone-t vegyek? Melyik a legjobb 2023-ban?

Milyen iPhonet vegyek?

Valószínűleg nem mondunk újat azzal, hogy technológiailag és tudás alapján mindig az adott év legújabb iPhone csúcsmodelljei a legjobbak, azonban ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek szüksége is van rá és ki is tudja használni a borsos árú extra funkciókat.

Plot twist: a számodra legjobb iPhone modell mindig az, amely kielégíti szükségleteidet – kedvező ár-érték arány mellett.

Összegyűjtöttük a mindennapi ember problémáira megoldást nyújtó készülékeket, hogy átfogó képet kapj arról, hogy jelenleg melyik használt iPhone modellre érdemes pénzt kiadni.

Az Apple aktuális “leg”-je az iPhone 14 Pro Max

Paraméterei:

  • 6,7″-os Super Retina XDR-kijelző, ProMotion technológia
  • 48 megapixeles fő kamera, 12 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és 12 megapixeles telefotókamera
  • 6x optikaizoom-tartomány
  • Akár 29 óra videólejátszás
  • 6 magos processzor
  • Strapabíró Ceramic Shield előlap, rozsdamentes nemesacéllal

Kijelenthetjük, hogy az új modellek és a régebbi készülékek kamerái között jelentős különbség van. A Pro verzió a fotó és videókészítésben a legerősebbek, így ha professzionális használatra vásárolnál, érdemes megfontolni a beruházást. Ha nem vagy pro user és csak a mindennapos funkciókra van szükséged, szép képminőséggel, akkor ár-érték arányban nem ez a modell lesz számodra a nyerő, érdemes a korábbi modellek között keresgélni.

Keresd a korábbi évek szériáit

Régebbi csúcs iPhone modellek

A használt iPhone piacon mindig az 1-2 évvel ezelőtti kiadások jelentik a legjobb fogásokat, ugyanis viszonylag új technológiához kedvező áron juthatsz hozzá, sőt még akár gyári garanciások. A magánszemélyként történő vásárlás során, az új szabályozás szerint a 250 ezer Ft feletti készülékekhez, már 3 éves jótállás jár, így egy kis keresgéléssel kifoghatsz kifogástalan állapotú, garanciás telefont is.

Mi is előnyben részesítjük az ilyen készülékeket. De akkor sem kell kétségbe esned, ha régebbi, már lejárt Apple garanciás készüléket szeretnél, hiszen az iBerry-nél minden készülékünkhöz 1 hónap jótállást biztosítunk ingyenesen. Ez bőven elegendő idő arra, hogy az esetleges hibák kiderüljenek. Ebben az esetben szó nélkül javítjuk vagy cseréljük a készüléket. Ha úgy jobban tetszik, választhatsz kiterjesztett garanciát is, egy csekély kis felárért.

Kínálatunkban jelenleg megtalálható az iPhone 7-es modelltől kezdve az iPhone 13 Pro Maxig az összes generáció.

Ha a legolcsóbb olyan iPhone-t szeretnéd megvenni, ami még akár több évig is kiszolgál téged, akkor leginkább az iPhone XS-t, az iPhone XS Maxot, vagy az iPhone 11 Pro-t javasoljuk!

Extra tippek

Használt iPhone vásárlás során mindig győződj meg arról, hogy az adott modellre elérhető-e még legújabb iOS szoftver, mivel ez azt jelenti, hogy még az Apple által támogatást élvez. Ha legalább 2-3 évre tervezel készüléket vásárolni, akkor azt javasoljuk, hogy ne a legutolsó támogatott modellben gondolkodj.

További infókért érdemes csekkolni a TikTokunkat is, mivel minden modellről aktívan készítünk videókat, ahol pro és kontra érvekkel is találkozhatsz.

Ha pedig már ott vagy akkor kövess is be minket!